Ponudba podjetja Elektro VERPEX

Nudimo vam previjanje in servis elektromotorjev do 500kw, elektromotorjev v Ex izvedbi, generatorjev, transformatorjev, pretočnih in potopnih črpalk, servo motorjev, vakumskih  kompresorjev, reduktorjev, bobnastih gonil in elektromagnetnih zavor.

Smo tudi pooblaščeni servis produktov REMS.


Prodaja:
- vseh vrst elektromotorjev in črpalk, ter produktov REMS.

Podjetje ELEKTRO   VERPEX   d.o.o. je specializirano tudi za popravila potopnih in pretočnih vodnih črpalk blagovnih znamk ELKO, IMP, EMU, WILO, FLYGHT, ABS, PUMPEX, WEDA, KSB, ABS, GRUNDFOS in ostalih.


Opravljamo vse vrste mehanskih popravil na omenjenih elektro strojih in imamo na zalogi rezervne dele za omenjene črpalke. Strankam nudimo tudi lastno dostavo in odpremo elektro strojev.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in rednim posodabljanjem tehnoloških rešitev, sledimo novim trendom na področju elektromehanike.


Kot uradni zastopnik, pooblaščeni servis in prodajalec za podjetja REMS, ELKO, WILO, EMU in druga, vam bomo z veseljem svetovali tako pri popravilih, kot pri nakupu novih energetsko učinkovitejših naprav.

 

REDNIM STRANKAM NUDIMO 24 URNO DEŽURNO SLUŽBO NA ŠTEVILKI:
041 653 - 609 in 041 623 585


Image

BALANSIRANJE VSEH VRST ROTORJEV IN VENTILATORJEV

Za zagotavljanje boljše kvalitete naše storitve, vse elektromotorje, ki so pri nas v popravilu opravimo tudi balansiranje rotorjev.

Image

OPRAVLJAMO LASERSKE MERITVE HORIZONTALNIH ČRPALK.


Napredna rešitev z lasersko poravnavo za doseganje natančnih poravnav gredi. Z dvema brezžičnima merilnima enotama, velikimi detektorji in zmogljivimi laserji izvajamo natančne meritve tudi v najzahtevnejših pogojih.

UPORABLJAMO INDUKCIJSKI GRELNIK LEŽAJEV.

Grelec omogoča natančno segrevanje strojnih elementov do željene temperature, ki se nadzoruje preko enosenzorske ali dvosenzorske tehnike.


- Natančno segrevanje ležajev.
- Kontrola temperature ležajnih obročev.
- Enakomerno segrevanje obeh ležajnih obročev na določeni, minimalni temperaturni razliki in preprečevanje poškodb ležajev.

Image

Pooblaščeni servis in prodajalec REMS produktov

Opravljamo testiranje produktov Rems power press, Rems akku press, Rems mini press, itd in izdajamo certifikat.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Podkategorije